Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

O rybišce, pivečku, kuřecích stehýnkách a jedné puse!!!

Oslavy narozenin bývají vesměs společenskou akcí, při které se udá spousta zajímavých věcí. Nejinak tomu bylo na oslavě čtyřicátých narozenin nějakýho týpka, který se své narozeniny rozhodl oslavit v našem hotelu. Oslava to byla asi hezká, spousta jídla, spousta pití. V jednu v noci zavřel bar a oficiálně oslava skončila, nicméně neoficiálně pokračovala v druhém baru, kde Peter servíroval piva z night-porters baru, kde stojí třetinka piva 3 libry.

Mezitím, co se nejsilnější jádro slavících lidí doráželo za Peterovi asistence v baru, já jsem šel poklidit ten mrdník, co po nich zbyl v restauraci. No, kdo byl na kolejích na nějaký krutý akci a pak se mu „poštěstilo“ to, že po tý akci musel uklízet, dovede si představit, jak asi vypadá ten správnej bordel, kterej po sobě zanechá stovka vožralejch a nevázanejch lidí. No, ale statečně jsem se s tím pral a náladu mě zlepšilo to, že mi Peter asi tak po 20 minutách donesl točený piviště, to byla lahoda, sice žádná pěna, ale to je tady prostě klasika. Tak jsem ho vyžahl skoro na ex a když Peter viděl, jak mi to chutnalo, tak mi za chvilku donesl ještě jedno.

Zhruba za hodinku jsem tu restauračku uklidil a šel jsem na recepci, kde jsem začal ubytovávat lidi z oslavy, kterejm se nechtělo jet domů. Peter mezitím pořád dorážel už tak značně nalomený lidičky a čas pohodově plynul.

Mistr recepční

Mistr recepční

Zhruba ve čtyři hodiny ke mně na recepci přišla moc sympatická paní, cca 30 let, černoška, krátká sukně, dlouhý nohy, no prostě krása a chtěla ubytovat, tak jsem ji ubytoval a nějak jsme se zakecali a pak přišla její kamarádka, která měla o trošku delší sukni a kratší nohy a byla trošku světlejší, ale jinak taky atraktivní a tak jsme kecali a kecali, oni se vyptávaly odkud jsem atd. atd. (samozřejmě si mysleli, že z Polska) a pořád mi říkali jakej já jsem CUTE chlapec.

Vůbec nechápu, co to jako má znamenat, že imponuju starším slečnám, dámám, neřku-li zralým ženám. Ten, kdo byl na Slavnostech piva v Třebíči ví, jak mě tam obletovala jistá paní věku neurčitého a to se mi pak stalo ještě párkrát, tak nevím, co si o tom jako mám myslet! No, ale od těchto dam mě ty lichotky opravdu těšily, bo jak jsem už psal byly to šťabajzny jak víno. :-)

Nicméně čas plynul a v 5 hodin ráno Peter řekl, že je mu to velmi líto, ale že už budou muset opustit bar a odebrat se do svých pokojů. Ony dvě slečny se šly rozloučit s Petrem a poděkovaly mu za to, že se jim tak věnoval a on jakožto správný gentleman jim řekl, že bylo moc krásné je poznat a na rozloučenou jim políbil ruku. Poté se ta slečna s delší sukní a kratšíma nohama přitočila ke mně a opět pronesla, že bylo milé mě potkat a podala mi ruku a popřála mi dobrou noc. Tak jsem ji taktéž zdvořile odvětil, že bylo milé ji poznat a popřál jsem ji dobrou noc, načež ona se mě zeptala, zda ji nedám pusu, či co. No asi myslela na ruku, ale já už po dvou pivech byl lehce rozverný, tak jsem se naklonil a dal jsem ji hubana, jako správnej českej chlapík.

Dívčina byla mírně zaskočena, koukala na mě lehce užasle, ale pak se začala smát a řekla, že tohle nečekala, tak jsem se ji omluvil a řekl ji, že takhle se loučíme u nás a ať se na mě nezlobí. Ona však byla totálně v pohodě, řekla, ať jsem v klidu, že je to v pohodě. Poté si posbírala svýho spícího přítele či manžela a odebrala se s ním na pokoj, avšak při odchodu neopomněla vyslat směrem ke mně hezký úsměv a lehce mi přejela po ruce!!! No šla po mně jako blázen, potvora jedna anglická!!!

Jakmile všichni zmizeli do svých pokojů, začali jsme s Peterem uklízet v baru a v tom jsme našli 10 neotevřenejch lahváčů. Docela jsem se podivil, ale Peter mi to vysvětlil, že jeden nažanej týpek si koupil 18 lahváčů a prostě to asi nezvládl udat, tak tam zbyly. No a hned vzápětí řekl, že když už je to zaplacený, takže to vypijem, tak jsme si sedli a každej jsme těch 5 třetinkovejch lahváčů vypili. No přiznám se, že jsem vypadl z formy, co jsem tady na ostrově, takže jakmile jsme skončili, tak už jsem ji měl a docela jsem se motal, ale statečně jsem se chopil svýho Henryho a spolu jsme uklidili podlahu v baru a poté jsem šel Henryho uložit k spánku!

Po cestě od Henryho komůrky jsem se zastavil v kuchyni, protože jak každej ví, s alkoholem roste chuť a co jsem tam nenašel. Obrovskou mísu grilovaných kuřecích nožiček a mega velkej tác se sendvičema. Tyto pochutiny byly primárně určeny na tu oslavu, ale někdo je tam zapomněl donést! Neváhal jsem tedy a okamžitě stlačil kuřecí nožičku a vzal do ruky sendvič a začal kousat a v tom se to stalo. Asi po tom alkoholu opadla moje obezřetnost či co a já přemejšlel, proč ten sendvič chutná tak divně a z čeho vlastně je. A jak jsem to tak převaloval v puse, najednou jsem si uvědomil, že je v tom tuňák. V tom okamžiku začalo opět fungovat podvědomí na plný obrátky, sousto, co jsem měl v puse jsem okamžitě vyhodil do odpaďáku a bříško mi začalo poskakovat jak hříbě, co se poprvé postavilo na nohy a nebylo daleko k tomu, abych si řádně odložil. Nicméně alkohol zafungoval jako tlumič, tak jsem to ustál, ale musel jsem to zapít pár doušky chlazeného mléka, abych tu nepříjemnou pachuť zahnal!

Poté, co jsem rozdejchal tento hrůzný zážitek, vrátil jsem se zpátky na recepci a říkal Peterovi o těch stehýnkách a on na to, že ať neváhám, dám je do nějakýho sáčku a k němu do auta a vezmu si to domů! Chvilku jsem váhal, ale pak jsem si řekl, má to sežrat někdo jinej a po vzoru paní Kelišový ze Slunce, seno, erotika, jsem to začal futroval do igeliťáku a totálně spokojenej jsem těch 23 kousků odlifroval do Peterovi auta a ještě dosud se jimi živím!!!

No není to nádhera, nejhezčí nohy, co jsem kdy viděl!!!

No není to nádhera, nejhezčí nohy, co jsem kdy viděl!!!

04.10. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist