Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Ročos

Přátelé, kamarádi. Cukrberg z Prváčka nebude, ale můžem jeho/náš projekt podržet! Ať fejsbůk čuchá, kde základna chcala! ;) A pro začátek bych se v roce 2012 vydal cestou aktualizace!

19.02. 2012 komentáře (0) autor: Ročos

avatar autora článku: Prvák

Lidi se fakt dokáží vyřádit, pokud de o dlabání děr do oranžových tykví. U nás tenhle svátek není třikrát rozšířený, ale i tak mrkněte na obrázky… doufám, že pobaví, alespoň tak jako mě.

Informatická tykev #1

Informatická tykev #1

01.11. 2009 komentáře (0) autor: Prvák

avatar autora článku: Prvák

Cestou do práce chodím kolem zajímavých billboardů. No hned bych mojemu traboškovi nechal udělat pomyšlení. :-)

Ruční mytí aut

Ruční mytí aut

14.10. 2009 komentáře (0) autor: Prvák

avatar autora článku: MeZi

Vážení přátelé, kamarádi – již dlouho jsem zde na základně nezaznamenal žádný nový článek, ba ani nové fotky – tak jsem si řekl, že Vás obdaruji svými novými zážitky…

Welcome to ZOO

Welcome to ZOO

22.09. 2009 komentáře (2) autor: MeZi

avatar autora článku: Prvák

To je jako když hraju s Ročosem ;-) Kdo je na které straně si dosaďte sami :-D

05.05. 2009 komentáře (0) autor: Prvák

avatar autora článku: Prvák

He brouzdáním po netu sem dneska natrefil na tři videa, s kterýma se s váma musím podělit.

První kus:
03.04. 2009 komentáře (3) autor: Prvák

avatar autora článku: Prvák

Když nemůžete usnout, pusťte si před spaním nějakou pohádku. Co třeba Červenou Karkulku? Jako přidanou hodnotu se dozvíte o aerodynamických vlastnostech vozu VW, zjistite nutriční hodnoty babičky a mnoho dalšího…

30.03. 2009 komentáře (0) autor: Prvák


avatar autora článku: pc_maker

Právě jsem koukal na youtube, kde jsem umístil „ono“ video s prdelovým sjezdem a zjistil jsem, že už na něj kouklo 33 osob, což je řečí čísel 2× více než nás bylo na horách….

08.03. 2009 komentáře (2) autor: pc_maker

avatar autora článku: Prvák

Zkuste si najet na následující link a zazoomujte si na kočku v červeném ve 125 řadě vlevo. Kam se hrabe můj 3 megový foťáček… :-)

http://gigapan­.org/…llscreen­.php?…

07.03. 2009 komentáře (0) autor: Prvák

avatar autora článku: pc_maker

Mojí příjemnou povinností bylo po objevení tohoto článku ho sem přilepit. Filda by to zvládl určitě sám, ale má důležitější záležitosti na starost:-),takze to za něj milerád udělám:-)

25.11. 2008 komentáře (0) autor: pc_maker

avatar autora článku: pc_maker

Jak uz se pomalu stává tradicí, počátkem května přichází na naše emailové schránky pozvánka od kamaráda z nejbližších. Hola hola, slavim narozeniny, bude to veliký, dojed! Tomuto pozvání se nedá odolat a vždy se sleze účast, přiníž Hroznatínští místní, tedy necelá stovka obyvatel, lomí rukama…...

03.06. 2008 komentáře (5) autor: pc_maker

avatar autora článku: Prvák

Aneb jak to mají v Japonsku dokonce za bílého dne…

23.05. 2008 komentáře (3) autor: Prvák

avatar autora článku: Ročos

Je to venku. Příčina prohry se švédem je jasná..

16.05. 2008 komentáře (1) autor: Ročos

avatar autora článku: Ročos

Pan Ročos slavil padinu, čárka držel hladinu! Ulovené prase smažíc, sudy vypil fakt se snažíc! Harmonika hrála k tomu, píseň vznikla kdo ví komu..;)

14.04. 2008 komentáře (6) autor: Ročos

avatar autora článku: Keňa

Pratele, kamaradi, uzijte si poslednich 9 dni poklidneho zivota, protoze po Velikonocich Vas budu neustale oblazovat svoji pritomnosti, coz znamena, ze v Bozkove budou najimat nove delnasy. :-)

14.03. 2008 komentáře (8) autor: Keňa

avatar autora článku: Zdenál

Dneska jsem našel ve schránce psaníčko..

p1090221.jpg, bez popisku.
26.02. 2008 komentáře (23) autor: Zdenál

avatar autora článku: Keňa

Nemuzu si pomoct, ale tohle sem proste musim hodit. Radost z toho ma urcite Roci, jehoz milovana Barca je diky tomuto naprosto nepochopitelnymu zkratu jen dva bodiky za souperem z Realu. No a co se vlastne stalo? Jednoduchy vysvetleni, Real dal gol z offsidu a slavil a co se stalo potom, uvidite na nasledujicim videu. :-)

26.02. 2008 komentáře (3) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

O Americanech se vseobecne tvrdi, ze jsou uplne blbi a sebestredni a nevi, kde jaka zeme nebo znamy misto lezi. Ja uz ted s cistym svedomim muzu rict to stejny i o Anglicanech.

25.02. 2008 komentáře (2) autor: Keňa

avatar autora článku: Prvák

Malinko jsem se brouzdal webem, a co jsem neobjevil – virtuální průchod americkými městy. A musím říct, že je to fakt zábava.

San Francisco

San Francisco

17.02. 2008 komentáře (4) autor: Prvák

avatar autora článku: Keňa

Pote, co z domu, kde prebyvam, temer vsichni zmizeli, jsem se malem ukousal nudou. Nastesti jednoho normalniho vecera prisel na navstevu Robert a jak jsem byl celej rozradostnenej, vytahl jsem lahev archivniho Bozkova, coz byl pocatek apokalypsy.

16.02. 2008 komentáře (6) autor: Keňa

avatar autora článku: Luka

Druhý díl zimních radovánek se přesouvá z Krakonošova do Kroměříže na bagrák…

11.01. 2008 komentáře (4) autor: Luka

avatar autora článku: Keňa

A jalikoz rok 2008 je jiz co by jednolibrovou minci dohodil daleko a jelikoz Novy rok se ma zacinat s usmevem na rtech, pripravil jsem si pro Vas tri kratke vtipne sekvence od Milose Knora z poradu HBO Na stojaka. Prvni z nich nemusim ani predstavovat, jedna se totiz o notoricky znamy Pribeh mnoha P.

30.12. 2007 komentáře (0) autor: Keňa

avatar autora článku: Ročos

jak název napovídá, tato báseň vznikla v situaci, kterou všichni dobře známe. Z názvu je dále patrné, že není vyloučeno pokračování. Na tvorbě se podílel kotel autorů ve složení: Prof.Ing. Tydyk,PhD., Doc.Ing.Ročos,PhD­.,Doc.Ing.Luc­ka,PhD., Ing.Šéfik,PhD. a Ing.Ségra,Phd. Čti pozorně! Mládeži do 11 let zakázáno!

05.12. 2007 komentáře (3) autor: Ročos

avatar autora článku: Keňa

Je to opravdu tak, kdyz dva delaji totez, vetsinou to nikdy neni totez.

27.11. 2007 komentáře (2) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

Chemie me na zakladce sice hodne nebavila, ale tohle bych si i nekdy docela zkusil. A hlavne je to dobrej navod, jak si uzit Vanoce na snehu a ledu i kdyz venku bude zhnout slunce.

A jak nekdo poznamel v komentarich, tak by byl docela hucak skocit do bazenu napustenyho touhle srajdou. :-)

25.11. 2007 komentáře (4) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

Nevím, kolik z Vás už zažilo nějakej ten pracovní teambuilding. Já si to vyzkoušel loni v zimě, bylo to celkem fajn. Ale forma teambuildingu v následujícím klipu je hustá.

07.11. 2007 komentáře (2) autor: Keňa

avatar autora článku: Prvák

Přicházím s další dávkou emocí. Po pár zkušenostech s Albáncema tady v Trentu můžu prohlásit, že tato parodie na teroristy přináší i jistou dávku pravdy.

02.11. 2007 komentáře (3) autor: Prvák

avatar autora článku: Prvák

Tohle nemá obdoby. Nejspíš se učil od grafika Ročose :-D (viz. Brouk základňák )

30.10. 2007 komentáře (2) autor: Prvák

avatar autora článku: Prvák

Kdo by neznal rodinku Simpsonových. Jsou střeštění, vtipní, trhlí a žlutí. Být jako Homer? Nemožné? NE!

15.10. 2007 komentáře (4) autor: Prvák

avatar autora článku: Sokol

Slyště slyšte, neseme Vám radostnou novinu…I letos se plánuje jet na hory do hor a tadyk vám budu psat info a vy mi k tomu budete psát komentáře a hnedkaj bude jasné co a jak a jaký je vývoj…Takžeeeep1010094_resize.jpg, bez popisku.

Aktualizováno (02.11. 2007)

13.10. 2007 komentáře (8) autor: Sokol

avatar autora článku: Keňa

Podzim je jiz v plnem proudu, listi pozvolna opadava ze stromu a vse speje k tomu, ze prijdou sedive dny. Abychom si vsak udrzeli zdraveho ducha a nepodlehli nejake skepsi ci depresi, vyhledal jsem par videoklipku na youtube, ktere Vam urcite naladu vylepsi.

09.10. 2007 komentáře (2) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

Toto je údajně skutečná odpověď v testu střední úrovně z chemie na univerzitě ve Washingtonu. Odpověď jednoho studenta byla tak „hluboká“, že se profesor rozhodl podělit se o ni s kolegy na internetu. Otázka Extra (Bonus): Je peklo exotermické (uvolňuje teplo) nebo endotermické (absorbuje teplo)? Většina studentů napsala své domněnky na základě Boylova zákona (plyn se ochalzuje, když se roztahuje, a zahřívá se, když je stlačován) nebo nějakou variantu. jeden student ale napsal toto:

06.10. 2007 komentáře (0) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

Tak už se to trošku rozjíždí a byl jsem svědkem i jednoho povedeného vtípku, a to když přijel na návstěvu Sebastian z Francie a společně se spolubydlícím Markem se zhulákali a v 5 ráno naběhli do mýho pokoje, kterej sdílím ještě s jedním Francouzem Fredericem a vylili na něj kýbl studený vody!!! Já jsem se mu nechtěl smát, když jsem ho viděl stát v tom pokoji jak zmoklou slepici, tak jsem se kousal do rtu, abych to vydržel, málem jsem si vážně ublížil a v tom se otevřeli dveře znova a dalších 10 litrů vody nemilosrdně poslalo moje odhodlání do pekel a začal jsem se řezat jak malej Jarda, slzy tekly proudem, křeče od smíchu v bříšku se nedaly vydržet! To byl těžkej nářez, ten borec vůbec nechápal co se stalo a asi tak půlhodiny nebyl schopen ze sebe vypravit nějaký smysluplný anglický slovo!!! No prostě nátěr, ale to byste museli vidět!!!

30.09. 2007 komentáře (0) autor: Keňa

mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist