Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Prvák

Základna se vydala 29. září až 1. října 2008 do Mnichova na OktoberFest. Jak to vypadalo si prohlédněte na videu. Prosím o názory do komentářů, děkuji.

07.10. 2008 komentáře (5) autor: Prvák

avatar autora článku: Zdenál

Základno, věz, že jsem si odepřel trávení vzácného času nicnedělání, abych mohl místo slibotechny z munichu přiblížit co a jak a kde a s kým a tak se stalo 7th of December roku 2007. Ale času fakt není nazbyt, takže asi takhle..
PS: Jo Vystrc, neboj – s tou slibotechnou sem to tak nemyslel, viš jak, každej je nějak byzy.. Ale nakrklo tě to, viď? :-)

18.12. 2007 komentáře (14) autor: Zdenál

avatar autora článku: Luka

Nejenom kolejními akcemi živ je student a tak bylo na čase, abysme podnikli nějakou kulturní výpravu a když už, tak do budovy z nejváženějších – Mahenova divadla.

25.11. 2007 komentáře (1) autor: Luka

avatar autora článku: Ročos

Přátelé, kamarádi. Dříve než upadnou v zapomění, rozhodl jsem se vylíčit zážitky z akce „Otevírání kolejí“ prostřednictvím blogu. Hned v úvodu musím podotknout, že to byla akce velice podařená, momenty hodnými k zapamatování vysloveně naditá a proto, i přes mou následující snahu, může čtenář během psaní nabývat dojmu, že nejsem schopen udržet myšlenku či naopak, myšlenku opustit. Zároveň se budu snažit, aby byl můj výklad pestrý, souvislý a především stručný. A to proto, že vás znám a vím, že udržet vaši pozornost déle jak 90 vteřin (podobně jako u tříletých dětí) je nadlidský úkol. Přiložím také několik fotografií akčnějšího typu, kteréžto prvákův čip svědomí nedokázal propustit skrz síto hodnocení vhodnosti umístění na základnu do sekce akce.

21.10. 2007 komentáře (4) autor: Ročos

avatar autora článku: Luka

Starousedlíci na kolejích se rozhodli dopřát trochu zábavy privátistům a vytáhli je na první semestrální akci PEFky na proslulém Famfálu. A jak je vidět, stala se z toho obří meziuniverzitni akce a to se muselo oslavit!

Exkolejni, meziuniverzitní složení...

Exkolejni, meziuniverzitní složení…

13.10. 2007 komentáře (6) autor: Luka

mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist