Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Sexuální nadšenec

Dnes to v práci opět vypadalo na noc, kdy chcípne pes, tudíž na zážitky skoupou. Peter opět držel temnou hodinku v baru a lehce poklimbával, tak jsem byl opět odkázán na internet. Avšak při sjíždění nejrůznějších webových stránek čas utíkal celkem rychle a pozvolna se blížilo ráno, když se do hotelu vracel jistý host (vypadal tak na 25 – 30) s přítelkyní (věk neodhadnu, ale byla to opět typická anglická „kráska“), zkontroloval jsem, jestli má panáček klíč od pokoje a jméno, zda je v seznamu hostů a pustil je dovnitř. V poklidu odešli na pokoj a zase se rozprostilo ticho, které však nemělo dlouhého trvání.

Asi tak za 5 – 10 minut ten stejnej týpek přiběhl celej rozrušenej za mnou a začal něco šeptat, na což jsem mu odvětil, že mu vůbec nerozumím, když mluví tak potichu, tak začal mluvil trošku hlasitěji a říkal mi, že mu musím zachránit rande a jestli bych mu neprodal kondom. Měli byste vidět jeho výraz, když jsem mu s politováním oznámil, že bohužel ochranu neprodáváme. Byl zjevně zoufalej, protože mu padla hlava do rukou a začal skučet. Tak se mi ho zželelo a řekl jsem mu, že se podívám, jestli náhodou někde nějakej nemám zašitej. Plamínek naděje opět zažehl v jeho očích a vyloženě na mně jimi visel, když jsem prošacovával bundu a batoch a následně totálně zhasl, když jsem mu již podruhé vzal naději.

Nicméně mi ho fakt bylo líto, protože na něm bylo vidět, jak strašně se na to těšil, tak jsem přemejšlel, co by se s tím dalo dělat a napadlo mě, že by nějaký mohli mít na benzínce, která je přes ulici od našeho hotelu. Tak jsem mu to řekl a panáček poskočil radostí jak malý hříbě. Řekl mi, že jsem mu zachránil život a že si tam teda zaběhne, tak jsem vzal klíče a šel jsem mu odemknout dveře a vypustil jsem ho ven a okamžitě se začal smát jak zamlada.

Nejenom, že ta situace už byla sama o sobě docela vtipná, ale on ten bobánek navíc neměl boty a na tu benzínku běžel jen v ponožkách. Tak jsem zase zavřel dveře a čekal na něj, až se vrátí, asi za 3 – 5 minut se borec objevil ve dveřích a radostí řval, že je zachráněnej a tiskl krabičku extra vroubkovaných kondomů pro intenzivnější prožitek na sklo, tak jsem ho pustil dovnitř a borec stylem běh poskok pokřik odskotačil opět na svůj pokoj.

No takhle nadšenýho člověka jsem už prostě hodně dlouho neviděl a vůbec jsem nechápal, proč z toho má tak ukrutnou radost, ale přál jsem mu to. :-) Jen ze zvědavosti jsem se podíval do kompu, jak se jmenuje a odkud je a zjistil jsem zajímavou věc, kterou bylo to, že panáček bydlí na jednolůžkovým pokoji. Tak se mi začínalo ozřejmovat, proč byl tak veselej. Prostě se mu podařilo sbalit někde v baru nějakou roštěnku a teď měl radost, že se dostane až na domácí metu. :-)

Avšak závěr večera mě zase lehce zmátl a to tak, že hodně a dosud nevím, kdo ta tajemná dívka byla. Trvalo to totiž asi dalších 20 – 30 minut, kdy se ona slečna objevila na recepci a chěla otevřít dveře s tím, že odchází domů. No prostě mi v hlavě zůstalo pár otazníků!!! Kdo tedy byla ta tajemná slečna a proč nezůstala přes noc? Že by to byla regulérní…??? Kdo ví!!!

03.10. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [19] Prvák (04.10. 2007 v 00:22) , (87.0.21.105)

avatar

Tak todle je hustá historka:-) Skutečně jsi zachránil jeden život:-D

reagovat Na komentář reagoval: Keňa - 20

#2 [20] Keňa (04.10. 2007 v 21:21) , (82.10.124.41)

avatar

reakce na Prvák - 19: Já bych spíš řekl, že jsem zabránil vzniku jednoho života. :-D



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist