Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Jak jsem se rozkoukával, potkal šlapku a odrovnal net

No a asi jsem udělal dobře, že jsem odletěl, bo tady je naprosto úžasný počasí. Slunce svítí jak sviň a dokonce i hřeje, tak jsem se rozhodl poznat trošku město a vyrazil jsem na procházku, tak jsem se tak nějak motal a motal a motal a najednou jsem vylezl na útesu, ze kterýho byl naprosto nádhernej výhled na moře a přilehlé pláže, tak jsem to tam zkouknul.

Tož tohle je výhled na moře, který se mi naskytne po cca 5 minutách chůze z domu!

Tož tohle je výhled na moře, který se mi naskytne po cca 5 minutách chůze z domu!

Poté jsem se vrátil domů, pěkně se oblíkl a šel jsem do hotelu, kde mi Peťa Pawlovská domluvil práci a vyrazil jsem. No a nebudu lhát, že jsem měl strach, jestli jim budu vůbec rozumět, ale byl jsem překvapenej, jak pěkně čistě na mě mluvili a jak mě přijali. Holt Peťo, udělals tam hodně dobrej dojem, tak snad to nepokálím!

Po cestě domů jsem se zastavil v Asdě, abych si něco nakoupil na jídlo a nakonec jsem tam strávil něco přes dvě hodinky a zjistil jsem, že snad ani nejsem v Anglii, ale v nějakým multikulturním mikroregionu, protože jsem potkal snad úplně všechny národy, co na světě žijí. Lehce zmaten z tohoto multikulturního zážitku jsem se vrátil domů, nabalil jsem foťák, plavky, ručník a vyrazil jsem opět na pláž, no chtěl jsem do tý vody vlézt, ale neměl jsem s sebou nikoho, kdo by mě nafotil, tak jsem se na to nakonec vykašlal, ale aspoň jsem si šáhnul a nutno podotknout, že Vltava byla o dost studenější!!! Tak jsem ještě trochu pocapkal po městě a už za tmy jsem se vracel domů a asi 5 minut od domu, kde přebývám jsem zažil zatím nejsilnější zážitek, a tím bylo mé setkání s anglickou šlápotou!!! Pánové a dámy, to byste blili, to bylo něco tak nechutnýho!! Ženská tak 50 – 60 jenom v nějakejch síťovanejch punčocháčích, koženou minisukní, jenom v podprsence a vylitá jak váza, všude rozmatlaná rtěnka, no to byl nářez!!!!! Ale závěr dne byl pozitivní, rozdejchal jsem WI-FInu se sympatickým názvem EKNY (přesmičkou dostanete slovo hodně podobný mé přezdívce), takže jsem doháněl serfařskej absťák!!! Okamžitě jsem spustil DC++ a začal sosat filmy jak o život.

No a je to v řiti. Jsem tu tři dny a už se mi podařilo odrovnat WI-FI. :-) Stahoval jsem takový objemy, že z WI-FI, která byla FREE, se stala WI-FI privátní, tudíž chráněná nějakým klíčem. No, tak začátek se mě povedl. :-( Naštěstí po třech dnech se místo původní připojení s názvem EKNY objevilo jinak pojmenované FREE připojení, tak můžu vesele surfovat dál, akorát stahování trošičku omezím a velký objemy budu stahovat v práci!!!

30.09. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist