Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Londýn

Co říci k Londýnu, asi bych nic převratnýho, co napsal Zdenál nenapsal, protože jsme absolvovali podobnou poznávací túru po břehu Temže jako Zdenál. Nicméně jedna věc mě zaujala a tím byl pohled na Temži, která je fakt hnusná, takhle špinavou řeku jsem dlouho neviděl, tak jsem si musel vyfotit jednu cedulku, kterou tam měli zapíchnutou v řece.

Hlavní je, že se snažej, i když výsledek je žalostnej

Hlavní je, že se snažej, i když výsledek je žalostnej

Co však bylo hustý, tak to byla návštěva Muzea voskových figurín Madame Tussauds. Vlez sice stál 25 liber (cca 1.000 českejch kaček), ale opravdu to byly dobře investovaný peníze. Figuríny jako živý, naaranžovaný tak, že občas bylo hodně těžký odhadnout, jestli je to fakt figurína nebo živá osoba, prostě nátěr. Navíc bylo možný se figurín dotýkat, takže fotky jsou perfektní. A tvůrci mysleli opravdu na všechno, protože například jsem se podíval pod sukni Victorii Beckham a k mýmu překvapení měla kalhotky. Martina se zase podívala pod župan Mikeovi Tysonovi a ten dacan měl svou anakondu taky schovanou v trenkách.

Tak jsme se tak protloukali muzeem, obdivovali dokonalý repliky, až jsme došli do sekce Pirátů z Karibiku. Hned u vstupu byla dokonala figurína piráta, kterej fakt vypadal jako živej, jen promluvit. Koukl jsem mu do očí, pozvedl jsem ruku a familierně řekl: „Nazdar Ferdo“, když najednou tento pirát proti mě máchl rukou a hlubokým hlasem mě pozdravil: „Hello my friend“. No nebudu lhát, zaječel jsem jak ženská a docela jsem se i poroučel k podlaze. Srdce mi bušilo jak o život, no hustej zážitek. Lukáš s Martinou slzeli od smíchu, no prostě cizímu neštěstí se směje nejlíp. Tak jsme se vyfotili s Jackem Sparowem a smáli se dalším nešťastníkům, kteří se u vchodu zděsili „mýho“ Ferdy.

Pirát Ferda

Pirát Ferda

Muzeum je to fakt obrovský, člověk už si říká, že musí být konec, ale vždycky je tam ještě nějaká nová místnost s voskovkama, takže zážitek k nezaplacení, tudíž těch 25 královskejch peněz byla zanedbatelná položka. Opravdu můžu vřele doporučit.

l03.jpg, bez popisku. l04.jpg, bez popisku. l05.jpg, bez popisku. l06.jpg, bez popisku. l07.jpg, bez popisku. l08.jpg, bez popisku. l09.jpg, bez popisku. l10.jpg, bez popisku. l11.jpg, bez popisku. l12.jpg, bez popisku. l13.jpg, bez popisku. l14.jpg, bez popisku. l15.jpg, bez popisku.

A stejně jako v Portsmouthu, tak i v Londýně jsme stihli vidět ty nejzajímavější věci (kromě Tower Bridge) za tmy, kdy jsou hezky nasvíceny.

Parliament a Big Ben

Parliament a Big Ben

London Eye

London Eye

Westminster Abbey

Westminster Abbey

Nějaká katedrála, vypadala hezky

Nějaká katedrála, vypadala hezky

01.12. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [151] Sokol (01.12. 2007 v 15:43) , (217.112.162.204)

avatar

No vidis Keňouši, méně slov a více fotek…To se mi líbí…S.



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist