Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Luka

Základna v divadle

Nejenom kolejními akcemi živ je student a tak bylo na čase, abysme podnikli nějakou kulturní výpravu a když už, tak do budovy z nejváženějších – Mahenova divadla.

Původně to měla být nevýrazná akce o maximalně šesti účastnících. Jen tak se mi zachtělo do divadla, tak jsem se zeptala Zuzky a Ročose jestli by šli a oni že jo. Tak jsem náhodně bez jakýchkoliv referencí zarezervovala hru Osm žen. Při rezervaci jsem počítala se třemi místy navíc, kdyby se náhodou ještě někomu zachtělo kultury.

Jenže co se nestalo…na bramborákové párty se tato myšlenka proměnila v nábor a tak se konečný počet vyšplhal na 22 účastníků!
Jediná nevýhoda toliko lidí byla v tom, že nebylo možné všechny najednou vyfotit. Takže si k těmto dvanácti lidem domyslete ještě deset dalších :)!

Základna jak ji neznáme

Základna jak ji neznáme

Na této fotce je také vidět, že pány kulturní život zaujal, tak už Jiří v programu určitě hledá, jakou další hru navštíví:-).

Pánové se také hodili do gala

Pánové se také hodili do gala

Sokol stihl foto s holkama ještě před samotným představením a to netušil, že během hodiny a půl bude mít ženských až po krk (pro ty kdo nechápou, ve hře hraje 8 žen:))

Kterak Sokol použil Ročosův fotící fígl...

Kterak Sokol použil Ročosův fotící fígl…

Konečně jsme se přesunuli do hlediště a netrpělivě zkoumali ostatní návštěvníky, kulisy a všechno ostatní vybavení divadla.

Jeviště z hlediště

Jeviště z hlediště

Poslední Kruťasovo přepočítání druhé řady a můžou zhasnout světla…

Druhá řada byla komplet obsazená Základnou

Druhá řada byla komplet obsazená Základnou

O hře se asi ani rozepisovat nebudu, koneckonců si to můžete vyguglit. Ale přecejenom pro ty, kterým to stačí ve stručnosti můžu říci, že se jednalo o dům ve kterém bydlí 8 žen v různém příbuzenském i nepříbuzenském vztahu. A jedna z nich hned na začátku zabije jediného muže (majitele) žijícího v tom domě. Po zbytek hry se tento vražedný čin vyšetřoval jen v domě mezi ženami, protože se zjistilo, že motiv vraždy mají všechny ženy…jak to dopadlo neřeknu, kdyby se na to náhodou chtěl podívat někdo, kdo to ještě neviděl:).

Po divadle jsme museli ještě probrat kulturní zážitek a to kde jinde než v hospůdce. V pondělí o půl 11 pro dvacet lidí byl trošku problém najít místo, ale nakonec jsme přecejenom našli, kde jsme se všichni vešli.

a takhle už Základnu známe!

a takhle už Základnu známe!

img_divadlo_2544.jpg, bez popisku.

Kluci si mně po divadle trošku postěžovali, že jim tam chyběl nějaký ten chlap, prý tam bylo až moc ženských :)! Tak pokud bude ještě nějaký zájem, tak vyberu nějakou vyváženější hru a můžem zase někdy podniknout výpravu za kulturou. Budu ráda, když v komentářích zhodnotíte akci a hlavně, jestli byste do toho ještě jednou šli :)!

25.11. 2007 autor: Luka

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [143] Ročos (29.11. 2007 v 01:57) , (195.178.73.227)

avatar

jako jeden z nejvíce kulturně založených členů a jako jediný znalec divadelní scény přiznávám..byl jsem tam! Něco tomu chybělo, ale jinak pohodka. Obří parta divadelníků, z ničeho nic kultura..to byl šok! Chtěl jsem jít do sebe, ale nedostal jsem se moc hluboko..hned v hospodě po představení bylo jasný, jaký je náš žebříček hodnot! Perfecto! Hned, jak někdo přijde s podobným nápadem, jdeme do toho, co vy na to?! Mezi říkal, že byl v městském divadle na antonínské a byla to kvalita..proč se příště nezaměřit tímhle směrem! A nebo husa na provázku..taky pohodka! Čágo bélo šílenci..vrah je zahradník!



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist