Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Zdenál

Jak brácha neřekl ani popel..

Pátek 19.10 No tak co se teda stalo a nestalo? Tak kromě mých oblíbených domácích činností a zabíjení volného času nicneděláním sme večer vyrazili tradičně do Just So. Sestava obdobná jako vždy plus mínus někdo.

Po první pintě Fosteru jsem z rozhovoru s Carol pochopil, že by mohl bejt nějakej šolich v hospodě kde dělá ona, Honza, Pavel a Monika a mohly by z toho kápnout nějaký librošky. Zatím sem totiž všeho všudy okusil nefalšovanou pracovní činnost jen po jeden den, a to minulou sobotu, kdy sem byl kdesi na okraji Londýna bourat a stavět příčky (no já teda jen bourat) v nějaký škole. Tož jakožto bořiče mě domácí, kterej mi to domluvil, bo to byl nějakej kšeft pro něj, štědře odměnil stodvaceti královskejma penězma. No tohle mít jednou do týdne tak už víc nehnu ani prstem :-) Nicméně to byla vyjímečná nárazovka, takže abych se vrátil k původní myšlence, Carol povídala cosi o příštím týdnu, nicméně v pátek dopoledne volá jakože se pro mě staví a veme mě do hospody ukázat co a jak, že bych mohl jít už v sobotu. No tak proč ne? Teď mám za sebou první dvě šichty (a další asi budou občas následovat) v knajpě ve stylu 16. století. Asi nějaká oblíbená, bo je tam porát narváno. Však mrknite na griffin. Jakožto nováček se podílím na housekeepingu, takže uklízet pokoje a měnit povlečení zaprděný od anglickej nenažranců je teď mým koníčkem.

No ale abych nepředbíhal, kromě obhlídky hospody se Carol zmínila, že večer k ní domů přijde Mike, bo si koupil laptop a předtim vživotě s kompem nedělal, tak dostává lekce od Dejva – to je kořeň od Carol. No tak prej jestli nechci dojít taky na pokec.. Tak sem teda došel.. Že by měli zrovna poklizeno, když čekali návštěvu, to zrovna ne.. Nicméně mě je takový prostředí není po několika letech na Tauferkách cizí. Usadil sem se usadil do celkem zachovalyho křesla, kolem dokola všude po „pokoji“ různě položený, pohozený a tak uspořádaný věci typu papíry, krabice s papíry, krabice s nevim čim, škatule, elektrosoučástky, součástky nevim do čeho, pár tiskáren, ovladačů na telku, občas lampička a taky kompl. Mike zrovna hledal na internetu gaybary v Turecku kam se již tradičně všichni chystaj na dovolenou.. Jo jinak to je docela sranda sledovat člověka kterej používá kompl první tejden v životě.. No a tak čas plynul až doplynul Honza kterej se vracel z práce ještě s kuchařem Nickem. Chvíli tak nečinně seděl a koukal až se Carol začla hihňat prej proč tak čučí, že to je její brácha.. No a pak mi to došlo.. Na jedný tý škatuli co se válela kolem byla cedulka s datem 12.10.2007 a nápisem Lewes Crematorium. Carolin nedávno zesnulý bratr byl celou dobu s náma.. A Carol úplně normálně prej že v pohodě, však je to jen popel, však se kouknite.. A čuchni si prej.. Nick se nenechal dlouho pobízet a už měl frňák strčenej v urně.. To sme si nemohli nechat ujít, tak jsme ho, mírně zaskočeni, následovali a obsah zkoukli.. No.. fakt normální popel.. stejnej jak u nás, když jsme onehdá jakožto děti školou povinné trávili tmavé večery prozkoumáváním hřbitova.. Njn, už hodně lidí mi říkalo že angličani sou ve všem trochu divní. A už hodněkrát se mi to potvrdilo. Ale jinak sou docela v pohodě :-)

23.10. 2007 autor: Zdenál

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [73] pc_maker (25.10. 2007 v 14:25) , (141.84.69.20)

avatar

Zdenis, chceš nějaký housekeeperácký rady???rád tě vzdělám samozřejmě za nějaký ty šterlinky:-)


#2 [78] Zdenál (30.10. 2007 v 17:01) , (172.188.61.253)

avatar

jo věřim že zkušeností máš na rozdávání, ale já si nechám poradit radši od místních keeperek :-)



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist