Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Vesele, zit se ma vesele

Podzim je jiz v plnem proudu, listi pozvolna opadava ze stromu a vse speje k tomu, ze prijdou sedive dny. Abychom si vsak udrzeli zdraveho ducha a nepodlehli nejake skepsi ci depresi, vyhledal jsem par videoklipku na youtube, ktere Vam urcite naladu vylepsi.

A zacneme hned pekne z ostra. Nasledujici videoklip me odrovnal nekdy pred rokem a pul a vzpominam si, ze jsem se u nej rezal tak, az jsem brecel. Toto je nazorna demostrace toho, jak se da spachat profesionalni sebevrazda v diskuzi o vaznych zdravotnich komplikacich v primem prenose. Doufam, ze Vas taktez pobavi jak me. ENJOY IT….

Dalsi usmevny videoklip je venovan pamatce Patrika Stefana, ktery ze zdravotnich duvodu musel ukoncit aktivni hokejovou karieru. Zaber je ze zapasu Dallasu proti Edmontonu, diky nemuz se Patrik svym hokejovym „umenim“ dostal mezi smetanku novackych sportovnich novin a stal se z nej Borec na konec.

No a ze sportu se rychle presuneme do reality dnesniho dne. Vyborna scenka Zdenka Izera z poradu Na Palme o jedne mene prizpusobive mensine zijici v CR. „Aby te pes jebal do nohy ty zmrde.“ :-D

No a abychom Zdenka neopousteli tak rychle, tak si hodime jeste jednu scenku, a to hornickou.

Jiste si vsichni vzpominate na kulturne-vzdelavaci program DO-RE-MI. Nasledujici klip zachycuje bezesporu nejvetsi hvezdu, ktera pres drsne sito castingu prosla. V zaveru se vsak objevuje jeho kamarad, ktery ho s prehledem strci do kapsy. Je to sice delsi, ale fakt to stoji za to.

Ale abych nelovil jen v hodne starych a kalnych vodach, nasel jsem uplnou klasiku, ktera byla tim nejlepsim, co prinesla prvni rada souteze Cesko hleda Superstar.

Zaverem snad uz jen jedna klasika. Ty vole dones pivo, ale rychle nebo zdechnu. Ja bych si dal pivo a rum.

A na uplnej konec jsem si nechal opravdu dve perlicky. Neni to zanr vtipu, ale to co ty lidi delaj, to zustava clovek koukat s otevrenou pusou!!!!

Doufam, ze jste si to uzili a snad se i trochu pobavili

09.10. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [24] Prvák (10.10. 2007 v 13:04) , (80.183.15.251)

avatar

Nejvic me covece dostal „postav si sám svůj Bílý dům za tři dny z karet“. To sem fakt čučel jak puk. No a Paťa se taky dobře předved:-D Prý: to sem eště za celých dvacet let, co komentuju hokejový zápasy neviděl! A co se týče posledního videa, tak doporučuju navštívit youtube.com a vyhledat si ostatní videa ze soutěže Amerika's got a talent – i nad ostatníma zůstává rozum o něco pozadu než oči;-)

reagovat Na komentář reagoval: Keňa - 25

#2 [25] Keňa (10.10. 2007 v 13:35) , (80.7.95.202)

avatar

reakce na Prvák - 24: No ja vim, ze tech videi na hledani talentu je hafo, ale snazil jsem se vybrat jen ochutnavku a kdyz to nekoho zaujme, tak muze na jutub hledat sam, prece to neni az tak tezky. :-)



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist