Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Jak jsme s Fredericem zvlhli, tentokráte oba

Hluboká noc, Frederic spí, no nevím jestli je to to správné slovo, spíš chrápe jak moje babička v době své největší slávy, když v tom se otevřou dveře a do pokoje se vkradou čtyři postavy, jež se hihňají jak patnáctiletý puberťačky, když je osloví, v jejich očích, šarmantní a neodolatelnej zralej muž (asi něco jako já). Tyto postavy jsou značně pod parou a v rukou nesou vždy dva třídecový kelímky naplněné vodou a kradou se opět k Fredericově posteli.

Já mezitím sedím na posteli a začínám se zalykat, jelikož se nechci smát nahlas, abych ho náhodou nevzbudil, ale můj boj je prohraný v okamžiku, když jsou veškeré kelímky mrštněny směr Fredericovo lože. V tuto chvíli už mi tečou opět slzy proudem, protože se naprosto totožně opakuje situace z minulého týdne (viz příspěvek níže).

Tak takhle to vypadá, když má Frederic mokrý sny!!!

Tak takhle to vypadá, když má Frederic mokrý sny!!!

Siluety vtipálků se válí na chodbě v křečích podobných těm mým a záhy mizí! Frederic si donese matraci z chodby, hodí ji na zem a jde spát, já se ještě tiše směji a pak si opět pouštím film, jelikož zase nemůžu spát.

Spící frantík Frederic

Spící frantík Frederic

Po chvilce se však rozletí dveře a tentokrát naprosto necíleně z chodby letí pět kelímků z vodou do různých částí pokoje. Naneštěstí pro Frederica, opět nejčastěji zasaženým terčem je on a jeho matrace na zemi, ale i já neunikám bez újmy a mám vlhký dolní cíp peřiny, trochu prostěradlo, ale největší újmu utrpěl můj šedivej mazlíček, na jehož klávesách a displeji se dělají jezírka z vody.

Střelhbitě vyskakuji z postele a otáčím notýsek vzhůru nohama vytřepávám vodu. Naštěstí to ustál a funguje dál (ne jako onehdá, když se mi do něj vylil půllitr s čajem) a tak se v klidu mohu dodívat na film. Nicméně po ranním zkoumání zjišťuji, že přece jen utrpěl lehké poškození, a to v tom smyslu, že přestala fungovat klávesa insert. :-( No, ale snad až pořádně vyschne, tak to bude zase vše v nejlepším pořádku.

04.10. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist