Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Osveta o Subwayi aneb nehorazna americka lez

Nevim, zda jste taktez byli pri konzumaci nejake bagetky vzdy vystaveni povidani navratilcu ze statu o tom, jak vynikajici maji v USA bagety ze Subwaye??? Historky byly vzdy o tom, jak skvely pouzivaj v Subwayi pecivo, ze si muzete vybrat oblohu dle sve chuti, tzn. cerstvou zeleninu, maso, syry, salamy, atd.

Osobne neverim necemu, co osobne neokusim a jelikoz tu mame taky par techto super Fastfoodu, tak jsem se vydal do nejblizsiho Subwaye, ktery je kousek od Asdy.

Uz pri prichodu jsem byl lehce znervoznen nelichotivou uvitaci cedulkou, ale prekonal jsem strach a vstoupil jsem.

Obchodni znacka retezce Subway

Obchodni znacka retezce Subway

Hned jak jsem tam vlezl, nestacil jsem se divil, jelikoz to tam docela smrdelo jak na toalete, ktera nebyla pet let uklizena, vsude byl neporadek, obsluha pospavala na lavickach, no proste kentus hadr. No ale nenechal jsem se odradit a zamiril si to hned k modremu vydejnimu boxu. Tomu, co jsem nam nasel, se opravdu cerstve pecivo rikat nedalo, zelenina mela taktez nejlepsi dny secteny a maso tam nebylo vubec. Nebudu to natahovat, proste jsem to zdlabl, blbe mi bylo jeste dva dny a uz nikdy tam nepujdu.

Mikroekonomie II. a teorie neprizniveho vyberu

Subway, hodne nepriznivy vyber

Takze, jestli je v USA vsechno tak dokonale jak Subway, tak si dovolim tvrdit, ze Las Vegas neni nic jinyho nez obycejna hospoda IV. cenove skupiny, Grand Canyon se da pripodobnit k brehu erozi vymleteho potucku, kdesi v Adrspasskych skalach a Socha Svobody odpovida Pernikove chaloupce z Povidani o pejskovi a kocicce.

14.03. 2008 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist