Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Ročos

Opilá báseň o základně, nikoli však o celé..

jak název napovídá, tato báseň vznikla v situaci, kterou všichni dobře známe. Z názvu je dále patrné, že není vyloučeno pokračování. Na tvorbě se podílel kotel autorů ve složení: Prof.Ing. Tydyk,PhD., Doc.Ing.Ročos,PhD­.,Doc.Ing.Luc­ka,PhD., Ing.Šéfik,PhD. a Ing.Ségra,Phd. Čti pozorně! Mládeži do 11 let zakázáno!

Brambora a plíseň, hned je z toho píseň, Brambora dobře vaři a občas už s náma i paří!

Ref.: „Brambora, brambora, to je ale brambora!“

Brambora a vodní dýmka, o holkách je hnedka zmínka! V bramborovém ráji, teplotní čidla se válí! Nikdo neví, kam je strčí, teplota, vlhkost, všechno frčí!

Ref.: „Brambora, brambora, to je ale brambora!“

Pěkně si tu kouříme, až se z toho zkouříme! Ročos už je mimo, na kozy mi čumí přímo! Šéfik, ten se přidává, Jirka tohle nedává! Na kozy je slušný moc, přejeme mu dobrou noc! O kundách si nechá zdát, celou noc mu bude stát! Píčoviny, to je jeho! A ty, Lucko, slez už z něho!

Ref.: „Brambora, brambora, to je ale brambora!“

Hraje nám tu šum svistu nahlas a my už zas myslíme na chlast! Vodka s dobrou šťávou, mohla by být mámou! K tomu táta rum, uděláme bum!

Ref.: „Brambora, brambora, to je ale brambora!“

Ročos se šel poradit s trenérem, zápasí s nerovným terénem! Mára hledá svoji káru, obtěžuje přitom Báru! Bára křičí naříká a přitom se vysvlíká! Máro, Máro, prasáku.. nevíš, kam s ním, hlupáku? Vždyť já ji mám od toho, neboj se, pojď do toho!

Ref.: „Brambora, brambora, to je ale brambora!“

Vrána k vráně vždycky sedá, ty máš dobrý protikus! Sokol ženu marně hledá, Peťa má moc dobrý vkus! Na dece se dobře válí, s chlastem nikdo neotálí!

Ref.: „Brambora, brambora, to je ale brambora!“

Lucka si oblíbila vodní dýmku, musí však požádat Kruťase o vyjímku! Jirka, ten je nahranej, v trenkách ho má narvanej! Ještě dvakrát prda dáme, i Kruťase překecáme! Dýmku koupí Lucce k svátku, odloží tak prudkou hádku! Už nám to ale nemyslí, plácáme tu nesmysly! Pac a pusu dobrou noc prokouříme celou noc!

05.12. 2007 autor: Ročos

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [153] Keňa (06.12. 2007 v 01:09) , (212.169.11.234)

avatar

Tak tohle je krutarna, trosku to nedavam, asi se budu muset taky trosku nakopnout. Jen by me zajimalo, kdo si to pamatoval nebo jste to sazeli primo do blogu???


#2 [155] Ročos (06.12. 2007 v 19:07) , (195.178.73.227)

avatar

tento „epos“ vznikl díky schopnosti autorů rozdělit práci na celý kolektiv..Jirka dodal papír a tužku, Ročos pil a vymýšlel oplzlosti, Lucka kouřila dýmku a vymýšlela oplzlosti, Šéfik pil a kouřil a vymýšlel oplzlosti a Lucka II. zapisovala a popíjela, nekouřila, ale oplzlosti vymýšlela rovněž! Nebude lehké takto kvalitní dílo překonat, ale věřím, pokud se budete snažit, i v Londýně najdete dostatek inspirace a papír s tužkou!;)


#3 [157] Sokol (08.12. 2007 v 14:57) , (217.112.162.204)

avatar

Vazeni, paradni to literarni pocin…Smekam! Nebylo by mozna spatny to i zhudebnit..! Jeste raz dobry! A to nerikam casto…Zdar jak svina. S.



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist