Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

16th birthday party s homosexuální vložkou

No tak nevím jak tuto story popíšu, protože je to spíš vícero menších příběhů, které se ten večer odehrály, než jeden pospolitej, ale snad se mi to podaří nějak poslepovat a bude to čitelný a snad i pochopitelný a možná si i uděláte obrázek, co se vlastně dělo a nedělo a co se mohlo stát a nestalo se a co se nemělo stát a stalo se.

Takže pěkně od začátku, v pátek jsem došel po třech dnech volna do práce plnej elánu a dobré nálady, která mě během chvilky opustila, když jsem si přelouskal plán akcí v konferenčních místnostech a restauracích na sobotu, ale nedalo se nic dělat, tak jsem se dal do připravování. Nejdřív jsem s velkou noblesou a rychlostí nachystal konferenční místnosti na důchodcovskou vánoční besídku (to je příběh sám pro sebe – zkráceně ale to vypadá tak, že si důchodci koupěj čtyřdenní program v hotelu s názvem Turkey & Tinsel, kterej obsahuje Christmas Eve, druhý den následuje Boxing Day a zakončený je to New Years Eve, takže stihnou během tří dní všechny prosincové atrakce :-) ) a pak jsem se podíval do plánu, co vlastně mám nachystat v restauračce. V plánu bylo napsáno, že se jedná o narozeninovou párty pro sto lidí a požadují taneční parket, ale divný mi přišlo, že nechtěl žádný stoly na raut (bufet), což je naprosto běžný pro takovýhle typu akcí, nemají objednanou večeři ani přípitek, atd. Takže to vypadalo na pěkně suchou párty, ze který navíc nebude žádnej profit, protože pronájem sálu jen za 120 liber je fakt pro zasmání.

Avšak jaký bylo moje překvapení, když jsem přišel v sobotu do práce a Matt (admin) mi říkal, že mám okamžitě valit dolů do restauračky a pěkně to tam checkovat, protože je tam cca 80 docela nalitejch 14–16tiletejch parchantů a docela vyváděj, prej už stihli rozsekat na pánským hajzlíku bodovku nad zrcadlem, tak aby se to už neopakovalo. Nelenil jsem a šel jsem tam, jakmile jsem tam dorazil, pozdravil jsem se s Tomasem (cool polskej borecek z baru) a šel jsem zkontrolovat, jestli je všechno all-right, vzal jsem to přes hajzlíky, spojovací chodbu a objevil jsem se v kuchyni, kde byla naprosta tma, asi aby to nikoho nelákalo, což se ukázalo jako velkej omyl. Zapnul jsem si světýlko na mobilu a procházel jsem strašidelně setmělou kuchyní, když jsem uslyšel nějaký zašustění, kdesi za rohem, tak jsem tam vyrazil a každý si může domyslet, co jsem nebo koho jsem tam našel. Páreček parchantů, kterejm nemohlo být víc než 14, se tam vokusovali a ne všechno oblečení bylo zrovna na svým místě. Sice jsem si připadal jak kazišuk, ale byl jsem nucen je požádat, ať vypadnou z kuchyně, myslím, že jsem použil i slovo šmajchkabinet, kterýmu nemohli absolutně rozumět, ale pochopili o co mi jde a vypadli.

No tohle jsem si nemohl samozřejmě nechat pro sebe a okamžitě jsem navštívil v baru Tomáše, prohodili jsme pár obligátních slov typu, jak to jde, atd. Zeptal jsem se, jestli má zápřah nebo se fláká, načež mi odvětil, že je to pěknej vopruz, protože na začátku matka oslavence dala 50 liber jako deposit na pití a parchantíci to asi tak během 10 minut protočili a od tý doby si prej choděj jen pro vodu z kohoutku. Tomu jsem se fakt zasmál, ale moc jsem tomu nevěřil, ale byla to fakt pravda, protože asi tak během deseti minut přišlo dvacet děcek a chtěli vodu z kohoutku. Děcka říkám záměrně, protože to fakt byly děcka. Sice holky byly oblečeny značně vyzývavě, všechny v šatičkách těsně pod zadek, v dekoltu všechny vzhledem ke svému věku využívaly výhod push-up efektu, ale z celkovýho hlediska vypadaly fakt docela hezky, akorát od pohledu to fakt byly ještě děcka. A nalitý byli všichni jak pumpy, což bylo divný, když se jim alkohol nesměl prodávat, ale pak jsem si uvědomil, jak jsme to dělali za našich mladejch let mi a bylo mi to jasný.

Akorát jsem nechápal, proč 16tiletej týpek má oslavu svejch narozenin v hotelu pro sto svejch kamarádů. Jsem si říkal, že to musí bejt pěknej snobák, ale ono to bylo asi trošičku jinak, když jsem ho pak viděl. No vzezřením to byl normální týpek, ale co mě okamžitě zaujalo, tak to bylo to, že měl na hrudníku kulatou placku velikost kola od trabanta, na který bylo napsáno, že jsou to jeho narozeniny, aby to jako všichni věděli a druhá zajímavá věc byla, že se s ním téměř nikdo nebavil, procházel tam jak kůl v plotě, vždycky když se u někoho zastavil, tak ten dotyčnej po pár vteřinách odešel, prostě v partě značně oblíbený a „kamarády“ mu musej asi kupovat rodiče.

Takže jsem si tam tak stál v rožku místnosti, abych byl co nejmíň nápadnej a nevypadla jak policajt, když na parkovišti před hotelem a v prostoru vstupu do restaurace se to začlo nějak rojit a nějací alkoholem posílení spratci si tam chtěli něco dokazovat. Prostě klasickej scénář, dva týpci se do sebe pustili, holky začli ječet, slzet a naříkat, ať toho nechají, pak se do toho zamíchali další týpci, tak jsme to tam museli s Tomasem jít pořešit. Naštěstí jsme proti těm syčákům měli výškovou převahu a snad i trochu autoritu, tak jsme je roztrhali a byl dočasně klid.

Dočasně myslím do chvíle, než jsem šel opět zkontrolovat pánské záchodky, jestli se tam zase něco nerozsekalo a jak jsem tam vlezl, tak jsem zase zmerčil, že si tam dva sráči rozdrbávaj vlasy. No spíš to vypadalo tak, že jeden ležel na druhým a dával mu docela sadu, tak jsem toho, co byl nahoře chňapnul a vyhodil na chodbu a vrátil se tam, abych ocheckoval, jestli je ten druhej v pohodě. Ten tam seděl na zemi v kaluži rozlitý vody z kohoutku a na moji otázku, jestli je v pohodě mi odpověděl velmi pádně tím, že po mě mrsknul skleničku, kterou držel v ruce. Sráč jeden, naštěstí jsem stihnul uhnout a odnesla to jen druhá bodovka na zrcadlem. To už mě trošku nasralo, ale stále jsem si byl vědom toho, že je to host a musím bejt hodnej, a tak jsem mu jen řekl pěkně česky, že je píp píp píp píp píp píp píp atd. atd. atd. a šel jsem zase za Tomasem do baru, ale tam jsem se nedostal, protože zrovna z reproduktorů zněla píseň Follow the leader (taková suchá obdoba naší Jede, jede mašinka) a všichni byli ve vláčku a jak jsem je míjel, tak mě ani nevím jak nějaký děcko chytlo a už jsem byl ve vleku.

Po skončení této tklivé melodie jsem se přeci jenom do toho baru dostal a zjistil jsem během minutky, že Tomas je vylozene hodne znudenej, tak jsme spolu chvilku koukali na pubertalni osazenstvo a cesko-polsky, aby nam nikdo nerozumel jsme to komentovali. Pak mi Tomas řekl, ze už si stejně nikdo nic nekoupí, tak ať vyberu nějaký flašky z ledničky a přenesu je do hlavního baru. Lednička je schovaná pod výčepem, tak jsem si dřepl vedle Tomase, vzal tác a začal vytahovat flašky, když najednou přišla nějaká slečna (víc než 14 jí fakt bejt nemohlo), která nabídla Tomasovi naprosto drsnej dumpingovej bártrovej obchod. Volně přeloženo konverzace proběhla takto.

Ona: Mám pro tebe nabídku.

Tomas: Jo a jakou?

Ona: Nemám sice peníze, ale když mi dáš colu a vodku (cca 4 libry), tak si to můžeme rozdat na záchodě.

Následovala pauza způsobená Tomasovím totálním údivem (já jsem se mezitím málem pod tím barem složil, jak jsem se dávil smíchem, ale nechtěl jsem se smát nahlas, protože jsem čekal, jak se to vyvrbí), ale posléze Tomas řekl něco, co jsem fakt nečekal.

Tomas: Víš, já bych docela rád, jsi velmi sympatická a sexy (nevím jak přeložit hot chick), ale já jsem orientovanej jinak.

(to už jsem prostě neustál, začal jsem se řechtat nahlas a vynořil jsem se vedle Tomase). No měli jste vidět výraz ty holčiny, když mě viděla, muselo to vypadat hodně přihřátě, když ji Tomas rekl, ze je bukvice a hned vzápětí se zpod jeho noh vynoří borec, kterej je v obličeji růžovej jak okvětní plátky růže a nemůže popadnou dech. Chudák malá, málem jí vypadli oči z důlku, otřpala se, omluvila se a utekla. A nevím proč na nás pak ty parchanti tak blbě čuměli. No, ale to se fakt nedá popsat, to byste fakt museli vidět.

Zbytek akce proběhl celkem v pohodě, akorát jsem musel vyhnat ještě jednou nějaký děcka z kuchyně, ale tentokrát jsem to měl podchycený včas, takže jsem jim nepřišel do rozjetýho byznysu. Po půlnoci se všichni vytratili a mě se naskytl žalostnej pohled na restauračku, kterou jsem měl uklízet. Rozuměj, moc bordelu tam nebylo, protože parchanti nic nekupovali, takže jen pár skleniček od vody na stole. Ale zato na koberci bylo snad milion zašlapanejch žvejkačet, to jsem nepobral, jaký jsou to prasata. Tohle jsem vždycky nesnášel, když někdo plival žvejky na zem, třebas na ulici, kde se to ještě jakž takž roznosí na botách, ale v restauraci, to byl hodně velkej hnus. Opět, kdo neviděl, neuvěří, žvejkačky na zdech, na židlích, zašlapaný v kobercích, no prostě hnus. Tak jsem vzal příborák, oškrabal to ze zdí a židlí a vysál podlahu co šlo a šel jsem si dát piviště, abych se uklidnil.

Zbytek noci byl v pohodě, akorát v baru seděli nějací týpci, kteří měli Stack party (chlastačka na rozlučku se svobodou) a opodál seděla skupina dívek, které měly pro změnu Hen party (party s tím samým účelem, ale v dámském provedení – ten název je ovšem krutej), holky byly totálně v pohodě, laškovaly se mnou, dokonce mi koupili za tři libroše třetinku piva z night porter baru, takže závěr proběhl v pohodě.

Ráno mě navíc potěšila šéfová (Mrs. P.), která ve mě objevila svou skrytou záchranu, co se finančních věcí týče. Vždycky když je nějakej rozdíl v přijatejch platbách přes streamline (platby kartou přímo v hotelu) a zachycením těchto plateb v systému, tak mi to ráno předhodí a šikovnej a Ligou lidských práv otřískanej Keník v 99 % případů během půlhodinky než odchází domů zjistí, kde je pod drnem schovanej pes. No a dneska mě pochválila, jak brutálně precizně mám vedenou analytickou evidenci prodejů během noci a že je škoda, že mám ještě problémy s angličtinou, protože s takovým přístupem jako mám já, by neváhala ani chvilku a povýšila mě z Night portera na Admina, když teď dva ze tří odchází. To mě teda pěkně sere, že těm Anglánům ještě nerozumím dokonale, ale na druhou stranu je to taky dobře, protože takhle mě každej naprosto miluje, ale kdybych byl adminem a měl jim dávat příkazy a jebal je, tak by mě už tak rádi neměli, takže všechno zlý pro něco dobrý.

Kurnik, to jsem se dneska rozepsal, ale už mi padají víčka, bo přichází čas, kdy se odebéřu do světa snů a fantazií. Pevně věřím, že to na Vás taky přišlo, pokud jste to přečetli celý. :-)

13.11. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [144] pc_maker (29.11. 2007 v 12:31) , (141.84.69.20)

avatar

Teda kuno, nestacim se divit, co tam provadis:-) Uplne si dokazu predstavit zděšení tý holčiny…víš jak, ty tvoje rudý líčka a ten rozcuch na hlavě…představujou totiž vždy totální nasazení!

reagovat Na komentář reagoval: Keňa - 148

#2 [148] Keňa (01.12. 2007 v 00:00) , (212.169.11.234)

avatar

reakce na pc_maker - 144: Hochu, Kena se tady zacina alimatizovat. :-)



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist