Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Open door in Bournemouth

AKTUALIZOVANO 7.11.07 Uvodem bych se chtel omluvit, ze nepisu s hackama a carkama, ale mam tu v praci docela problem s klavesnici, bo se mi zda, ze ty anglani ty pismenka s hackama a carkama snad vubec neznaji. :-) Ale ted k jadru pudla.

Donesly se ke me zvesti a stiznosti, ze snad provozuji cosi jako moralni hazard, ci snad nepriznivy vyber a nejhorsim pripade snad nejakou formu diskriminace na trhu mych kamaradu, pratel ci znamych.

Abych teto situaci do budoucna predesel, davam timto na vedomi, ze navstevy v mem soucasnem ostrovnim pribytku jsou stale vitany a nikdo, opakuji nikdo nebude odmitnut nebo vyhosten, pokud pokud jako vstupenku doveze lahev bozkovskeho bramboroveho destilatu.

Ted, abych to trosku upresnil.

Cestovni naklady: Vylet vyjde docela levne a cesta je rychlejsi nez Ostravy do Prahy, jelikoz muzete vyuzit pravidelne letecke linky Praha – Bournemouth (spolecnost Thomsonfly ) a cena zpatecni letenky se v dobrych spojich pohybuje lehce nad 2.000CZK, coz je hodne velka parada a nebyt tech zasranejch letistnich tax, tak by to bylo jeste lepsi. :-)

Bydleni: Ubytovani je zajisteno v dome, kde prebyvam, je to velky dum, se trema zachodama, sprchou, vanou, mikrovlnkou, troubou, sporakem, kdysi byval i free internet, ale bohuzel v soucasnosti je Wi-Fi zamcena. Nemohu slibit v kazdem okamziku volny pokoj, ale treba v soucasnosti jsou volne pokoje dva, takze i kapka soukromi by tam byla. Ovsem upozornuji, ze toto ubytovani neni vhodne pro jedince, kterym se hnusil nebo nedej boze se snad i stitili do nej vstoupit, protoze je to na stejnym levelu cistoty a poradku, mozna jeste o krapet horsi nez na kolejich.

Cena ubytovani: Jelikoz jsem jeste nepochytil praktiky byznysmena Sokola :-), tak ubytovani je FREE, coz je myslim velkej luxus.

Parby: Podobny jako kolejni klasika, nakoupi se chlast v Asde a pak se hromadne zapari v obyvaku a kdyz to nestaci, tak se vyrazi nekam do klubu a tam se clovek obcas nestaci divit, protoze namrdani Anglani a Anglanky jsou fakt sileni. :-)

Terminy: Terminove je to hodne volny, staci mi dat vedet par dni dopredu, kdo prijede a v kolika lidech a je to v cajku. Soucasne vsak musim upozornit, ze se mi uz par terminu zaplnilo a dalsi jsou v reseni, takze casu nazbyt moc neni, protoze muj pobyt tu se behem 4 mesicu stane minulosti, takze neni cas na vahani:

Plne jsou v tuto chvili tyto terminy:

  • 7.-11.11.2007
  • 21.-25.11.2007
  • 7.-10.12.2007
  • 2.-11.01.2008

Zajem projevili a ve fazi dojednavani jsou v tuto chvili tito uchazeci:

  • sefova Peta a Venda (planovano na prelom listopadu a prosince)
  • Kuze lina ze Zufanova (bezterminovej borec)
  • starik a starenka (tipnul bych to nekdy v unoru)
  • bratr a svagrova, mozna deti (jarni prazdniny, okr. Trebic)
  • segra s Rizkem (nekdy po Novym roce)

No a ted k tomu, co tady muzete videt. No tak to ja nevim, je toho hafo, pocinaje morem a druhym nejvetsim prirodnim pristavem na svete (po Sydney), pres hromadu sutru ve Stonehengi, snadno dostupny je i Londyn a kazde jine vetsi mesto, no proste je toho hafo, takze kazdej si prijde na svy. A nejdulezitejsi je to, ze opet spatrite sveho nejoblibenejsiho kamarada z koleji, slovutneho Kenu s frnakem misto ksichtu a vypadavacim ramenem. A kdo doveze Sama, ma u me flasku Asda vodky jako podekovani. :-)

Suma sumarum tento vylet vyjde velmi „levne“. V uvozovkach proto, pac nevim, jak moc budete parit, bo alkohol je tu trosku drazsi. :-)

Takze jsem splnil svoji zpravodajskou povinnost a uz me snad nikdo nenarkne, ze jsem mu o tom nedal vedet. Rozmyslejte rychle, cas utika a tesim se, ze nejakyho darebaka z Tauferek a sirokyho okoli tady na ostrove spatrim.

Doufam, ze me nezklamete a jako spravni zakladnaci nebudete svy zivoty zit jen pro sebe a potesite me svou pritomnosti.

Aktualizováno (10.11. 2007)
02.11. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [93] Luka (05.11. 2007 v 10:51) , (195.178.73.225)

avatar

Čau Keniku! Kdyby se „poštěstilo“ a Prváčka už v únoru v Itálii nechtěli, tak s nama čitej, ju :)!?

reagovat Na komentář reagoval: Keňa - 94

#2 [94] Keňa (06.11. 2007 v 02:15) , (212.169.11.234)

avatar

reakce na Luka - 93: Si pis.



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist