Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Zdenál

Work and celebrate..

A máme tu víkend. Ranní vstávání mi dobře nedělá, natož o víkendu :-( Nicméně vzpoměl sem si na Marcela a porovnal užitek ze spaní s užitkem očekávané odměny za podřadnou práci a uvědomil si že moje individuální křivka nabídky práce ještě zdaleka nedosahuje bodu ve kterém se zalomí opačným směrem, tudíž efekt substituční stále převažuje nad důchodovým.. – dobře Zdenál, to bych do sebe neřekl.. :-)

No a tak se stalo že v sobotu jsem poprvé okusil nelehký život houskeepera v zapadlé vesničce uprostřed East Sussex. Pracoval jsem ještě s Monikou a Katkou, mimoto se všude motalo spousta lidí, jednak zaměstnanců a jednak hostů, kterej ten den bylo fakt plno, bo se sjížděli na večerní bonfire. Lehce zmatečně hektický den rychle utekl a já už mířil do Tesca kde na mě čekaly Zuzky a Ivka a Míša.

Ivana, Já, Zuzka 2 a Míša na okraji průvodu

Ivana, Já, Zuzka 2 a Míša na okraji průvodu

V rychlosti sem ještě v Tescu ve spodním regálu s chlastem vybral dvoulitrovku cideru, flašu nějakýho perry a pozor – jednoho pravýho nefalšovanýho českýho lahváča. Zní to sice hezky, jen kdyby to nebyl Vratislav. Ale lepší než drátem do voka.. Zaplatil sem dohromady neuvěřitelný tři libry dvacet a vyrazili sme zpět do Fletchingu na tradiční bonfire.

Holky závidí, klukům se chce blejt..

Holky závidí, klukům se chce blejt..

Docela dobrý akce, něco jak maškarádi u nás, ale trochu ve větším, víc ohňě a nakonec ohňostroje.

Červenej..

Červenej..

..a zelenej.

..a zelenej.

No tak jsme to zkoukli, vyzvedli Honzy a Pavla, kteří zrovna skončili šichtu a vyrazili na afterparty k Zuzce, která se zrovna nastěhovala jako aupair na jednu minifarmu a rodinka byla zrovna na dovolený, takže měla celej barák pro sebe. Tak sme pokecali, popili, zatrsali a ve čtyři ráno byli doma jak na koňovi.

Afterparty - zleva nahoře Ivana, Miša, Honza, Pav, Já, dole Zuzka 2, Zuzka 1, Monika

Afterparty – zleva nahoře Ivana, Miša, Honza, Pav, Já, dole Zuzka 2, Zuzka 1, Monika

A to sem ani moc nepřemlouval..

A to sem ani moc nepřemlouval..

Jo ale jinak celá akce proběhla ve vší počestnosti abyste si nemysleli..

23.10. 2007 autor: Zdenál

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [69] Ročos (24.10. 2007 v 10:46) , (195.178.73.225)

avatar

To se nedivím, že se fotíš s kočkama! Konečně jsou nějaký menší než ty;)


#2 [72] pc_maker (25.10. 2007 v 14:18) , (141.84.69.20)

avatar

Zdenale, ty na ty líbačky ženskejch máš ale štěstí:-) Nevím, čím to je, ale vždycky se v tvý přítomnosti začnou ženský líbat raději spolu než s tebou…nebude na tom něco????:-)


#3 [76] Zdenál (30.10. 2007 v 16:58) , (172.188.61.253)

avatar

to pc_makr: no viš jak, mě už není sedumnáct abych se musel líbat s každou co potkám, holt tohle je další stádium.. a musím říct že občas o hodně zábavnější :-) to čárka: jo hochu docela tady z toho někdy rostu.. takže tak..


#4 [86] Keňa (02.11. 2007 v 00:12) , (212.169.11.234)

avatar

Ty voe Zdenis, aby ses nam nevratil jako dvoumetrovej chlapik, to bys pak mel vsechny svoje katata jako trictvrtaky a vsechny kratase jako trenagle a trenagle by po tobe mohl zdedit Kubajz. A jestli fakt rostes, tak chlastej hodne mlika nebo budes ve stejny riti jako ja, kdyz jsem nahle povyrostl o cca 20 cisel.



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist