Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Janet

Beruška a čuník

No tak lidi jsou různí, což je důležité vědět a tolerovat. Ono by taky byla nuda, kdyby všichni třeba měli stejný vkus. Ale na druhé straně jsou lidé, nad kterými se pozastavím i já (a to už je co říct).

Minimálně ze začátku jsem se smála. U nás v domě bydlí jedna slečna. Poprvé o své přítomnosti dala vědět častými mejdany – jsem velice tolerantní a důchodci v domě většinou hluší, takže no problem.
Tato slečna si nedávno koupila nového, červeného Volgswagena brouka. Výběr barvy určitě nebyl náhodný, zhruba po týdnu na autíčku totiž přibyly černé tečky. Z brouka se stala beruška. Má oči a v půlce karoserie vyznačené krovky.
Majitelce byl však zřejmě plechový hmyz málo, takže po dalším týdnu se domem začalo ozývat radostné chrochtání. Nebyla to ovšem ona, anébrž její nově pořízené prasátko. Jistě se jedná o prasátko ušlechtilé, neboť na pozdrav vždy odpoví a jeho tělesná konstrukce se po měsíci růstu zastavila na velikosti úměrné bullteriéra. Stalo se oblíbencem místních psů a kdybyste ho někde potkali, volejte na něj Kiki.
My, obyvatelé domu, jsme měli dostatečný čas se s podobnými excesy vyrovnat postupně, ale jak jsou na tom jiní, to vážně nevím. Často lze totiž pozorovat jak po večerním venčení prasátko naskočí do berušky a na předním sedadle odfrčí spolu s majitelkou neznámo kam. (Nejen) policisté jsou jistě takovýmto pohledem nadšeni, i když si myslím, že slečně už něco vytkli, jelikož dnes jsem viděla v berušce přenosný kotec. No co se týče bezpečnosti prasátka během jízdy, domnívám se, že to vyjde nastejno…
Ale jsem zvědavá, co přijde příště. O dalším rozrůstání zvěřince Vás budu průběžně informovat. Ze by to byl tygl?

12.10. 2007 autor: Janet

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist