Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Prvák

První oficiální Erasmus párty

Ve středu 26. září se konala první akce oficiálního charakteru. To, že byla oficiální, mělo tři velké výhody.

První výhoda se projevila hned nazačátku, kdy jsme s Pjotem hledali odkud vlastně pojedem. Věděli jsme, že to jede z náměstí Dante (od autobusáku), ale kde přesně, to byla otázka za milión. No nemuseli jsem moc hledat, páč na nástupišti se houfovaly davy lidí. No bylo jasný, že jsme našli co jsme hledali. Chvilku jsme postáli, vyslechli týpka co nám chtěl nabízet někaký lehčí drogy (když jsme mu řekli, že nemáme zájem, tak nám aspoň vysvětlil, jak se tu objednávaj takový chuťovky – žeprý stačí přijít a ptát se na „posto“).

No za chvilku přijela druhá výhoda a to v podobě speciálně vypravenýho busu, jenom pro nás. No zřejmě jezdil furt kyvadlově, takže doprava tam a zpět nebyl problém. Autobus nás teda dovezl na Fakultu přírodních věd místní univerzity. Nestačili jsme se divit, jak to tu maj fajnově zařízený při fiestách – autobus vás odveze, abyste se mohli ožrat;-) Hlavní hala byla perfektne připravená na akci, takového rozměru.

Hala v budově Fakulty přírodních věd

Hala v budově Fakulty přírodních věd

Sjeli se tu všichni erasmáci a samozřejmě se přidali i normální studenti university. Lidí tu bylo mrtě, možností k seznámení nepočítaně. Pití a jídlo zdarma (další výhoda), soudě podle spokojeně odfukujících aktérů se pod nachystaným jídlem stoly prohýbaly (todle jsme prokaučovali, bo jsme přijeli pozdě).

stovky lidí na Erasmus párty

stovky lidí na Erasmus párty

Mistr v žonglování a dva jaryni z Čech

Mistr v žonglování a dva jaryni z Čech

Musím teda říci, že já, nesmělá osoba, preferuju akci max velikosti lahváč párty apod. Ale co, budu si muset zvyknout, šak ostatní si taky zatím eště zvykají, no ne?:-)

Aktualizováno (18.10. 2007)
05.10. 2007 autor: Prvák

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist