Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Veselý den v práci, aneb jak jsem kouřil vodnici

Hmmm, tak už se mi podařilo jít do práce lehce mimo smysly, ale bylo to naprosto neúmyslné a náhodné!!! Byla sobota večer, v baráku dole v obýváku se rozjížděla solidní akce, kouřila se voďárna, prostě pohodička a já byl nasranej, že se zase nezúčastním a musím do práce, ale než jsem šel, tak jsem si za něma chvilku přisedl a jelikož Sebastian druhej den ráno odlítal domů, tak jsem si s ním dal dva panáky vodky na seznámení a rozloučení a nemohl jsem odolat pokušení dát si vodárnu, nicméně to jsem ovšem netušil, že je tam smíchán jablečný tabák s travičkou zelenou!!!

Tak jsem si ve slastném nevědomí potahoval, užíval si to a pak jsem vyrazil do práce a pak to začalo. Naštěstí jsem byl v dobrým rozmaru, tak jsem se pořád jen hihňal jak idiot a nejhorší to bylo, když mě Peter poslal, abych vysál v restauraci, to už jsem tam nevydržel, sedl jsem si na židli a asi 10 minut jsem se smál na vysavač, kdo se ptá proč, tomu vysvětlím! On totiž ten vysavač má na sobě namalovanej smějící se ksichtík a napsaný jméno Henry (Peťa mi to určitě potvrdí, že nekecám) a mě se prostě zdálo, že mi chce něco povědět a dělal na mě různý grimasy, ale místo toho, aby mi něco smysluplnýho řekl, tak jenom tak divně hučel a já jsem se tomu smál jak vosel.

Nicméně pak jsem se z toho dostal, šel jsem do kuchyně a snědl takovýho jídla, že by mi mohl závidět i malej Polskej zájezd!!! Bych řekl, že ještě budou hodně litovat toho, že mám volnej přístup do kuchyně a můžu sníst cokoliv, protože si to fakt dávám!!! :-) No co Vám budu povídat, všechny možný druhy sýra, dorty, čerstvý jahody (to je velkej mazec v tuto roční dobu), jogurty, atd. atd. No prostě hamiky papiky!!!

30.09. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist