Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Velký fotbalový fanda a mediální hvězda

Dneska jsem šel poprvé do práce, tak jsem byl zvědavej, jaký to bude a jsem naprosto spokojenej. Můj parťák Peter, bývalý voják, dnes již 74 letý stařík je totální pohodář, nikam nespěchá, je naprosto v klidu a v noci mám i čas si v práci užít superrychlýho internetu, a to v době, kdy stejně jako děda Lebeda si Peter chvilku zdřímne a jen místy slyším jak zhluboka hloubá!

No, ale jinak je práce naprosto v pohodě, pokecám si v noci s opilejma Anglánama a asi za chvilku budu fanoušek všech anglickejch fotbalovejch klubů, protože už jsem byl přesvědčen, že jsem fanoušek Leedsu, protože We are Leeds, poté i Liverpoolu, kde jsem z jejich hesla nabyl jistotu, že nikdy nepůjdu nikam osamocen (to nás asi půjdou davy a budou padat hlavy) a pak mě ještě přesvědčoval nějakej fanoušek Man United a jiní, že právě jejich klub je ten nej!!! No každopádně tady ten sport lidi žerou úplně strašně a tím nemyslím jen fotbal, ale třeba i Rugby a Cricket. Např. Peter (můj kolega) si v noci telefonuje s nějakým svým kámošem a rozebírají klidně i hodinu nějakej normální ligovej zápas. :-)

Ač jsem o to nikterak neusiloval, stala se ze mě hotelová mediální hvězda, jelikož už se mi v mnohých případech stalo, že přišli nějaký nažraný lidi a chtěli se mnou fotit!!! Prostě se ze mě stal Flyboy Eda – prostý pobíječ much!!! A teď bez přehnané skromnosti musím říct, že v mnoha případech moje přítomnost tu fotku hodně vylepšila!!!! :-D Jinak začínám být trošku netrpělivej, už jsem tady nějakej ten den a do prvního dne, kdy byla akce se zatím nic neděje a moc se nepaří, což mě trošku zaráží, protože jsem si to sem přijel užít. Ale to přijde a pak ten ostrov potopím!!! A možná to bude asi tím, že dělám přes víkendový noci, kdy všichni choděj pařit a v týdnu, kdy mám volno, jsou všichni hodní a nepařej. Uvidíme, jak se to vyvrbí!!!! Chtělo by to nějakou návštěvu z Čech na pořádnou akci!!!

30.09. 2007 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist