Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Keňa

Final report aneb Rocosoj rybnicek

Ac nerad, musim trosku fusovat do remesla Rocosovi, jakozto nejvetsimu statistikovi na Zakladne a v prilehlem okoli. Sorry Roci, ale tuhle statistiku bys nesestavil, protoze o tom bohuzel nic nevic. :-)

Nekteri vite, nekteri tusite a ostatni se to dovidate prave ted. Za par dni se vracim zpet mezi Vas a tak je na case zhodnotit v kostce muj ostrovni pobyt.

Celkova doba pobytu ve stenicim doupeti, z nehoz je vsak krasnej nocni pohled na prilehlou ulici, byla 197 dni, z nichz cca 120 bylo pracovnich ve spolecnosti cool typka Petera.

OG, great party house

OG, the great party house

night view from Ophir Gardens

night view from Ophir Gardens

Pracovne-obcerstvovaci stanice

Pracovne-obcerstvovaci stanice Belvedere

Pocitadlo priletnuvsich navstevniku se zastavilo na cisle 18 + je nutne pripocist vyborne setkani se Zdenalem v Londyne. Celkova podpora ceskeho exportu byla v mernych jednotkach vycislena:

- slivovice – 4.5 l

- rum – 3.0 l

- vodka – 0.5 l

- becherovka – 0.5 l

Nejstrastiplnejsi cestu zazila lahev rumu privezena Ing. Vystrcilem, kdy tato lahev nejprve vyrazila z tovarny v Plzni do Trebice, odtud pres Prahu a opet Plzen doputovala az do Mnichova, odkud se letadlem vydala do Londyna, kde planovala pokracovani na jih do Bournemouthu, avsak v Londyne padla za vlast a kralovnu a byla v dobre vire zmarena.

Dalsim ukazatel je pocet divek, ktere se vystridaly v me postely. Celkem jsem jich napocital na prstech jedne ruky sest, nicmene, jak uz je to u me zvykem, vzdy kdyz tam nejaka byla, ja jsem tam nebyl. :-)

Prumerna cena za pintu spotrebovaneho piva se pohybovala cca v hodnote 20 penci, coz bylo zpusobeno konzumaci tohoto chmelomoku zdarma s Peterem v praci. Whiskey byla zdarma zcela, nicmene jsem ji pozil jen jednou, nacez se mi zkrivila usta, jak kdyz jsem mel oteklej mozek a balancoval jsem na hranici mezi zivotem a peklem.

Pocet uskutecnenych akci byl srovnatelny a poctem kolejnich akci, ovsem to, co se delo tady, srovnatelny nebylo. Na kolejich se chovame oproti tomuto jak beranci, foodfight byl jeste docela slabej odvar.

Statistika vyletu je nasledujici:

- Londyn – 2×

- Stonehenge, Salisbury – 4× – nicmene kameny zblizka jsem nevidel, protoze me dovnitr nepustili, zrejme se bali, ze jim ty sutry odtahnu a udelam si z nich tarasek na skalku. :-)

sutry, sutry a zase sutry

nestastnik za plotem

sutry, sutry a zase sutry

sutry, sutry a zase sutry

Aspon, ze ty moje pribuzny tam pustili.

Aspon, ze ty moje pribuzny tam pustili.

- Portsmouth – 4×

romantika ve dne

romantika ve dne

romantika v noci

romantika v noci

No a pak byly jeste nejaky rychlotripy po okoli, ktery se mi tady nechtej rozepisovat. Nekdy jsem uz byl z vyletu fakt utahanej a nemohl jsem dal a tak jsem byl poponasen dobrymi lidmi. Obzvlast, kdyz insomnaticke stavy prekrocily unosnou mez.

Na hranici mezi zivotem a peklem

Na hranici mezi zivotem a peklem

Zaverecny rekap Pozitiva – neni jich mnoho, ale jsou pomerne dulezita. Nejdulezitejsi je, ze jsem do ty svy duty hlavy dostal anglictinu, nasel jsem si par dobrych kamaradu, kamaradek a malem i vic, ale….. Akce a vylety taky staly za to a nejaky ty chechtaky taky jsou. :-)

Negativa – Tak tech je vic. To, ze jsem byl oloupen, rozbil jsem si notasek, byl jsem napaden stenicema a taky kousnut do ucha prihratym klucikem, atd.

Ale ac to obcas nebylo lehky a sem tam me to tu poradne sralo, obzvlast, kdyz odjel Marco a zustal jsem v dome sam, tak to stalo za to a vzpominky zustanou. Zivot vsak jde dal a je cas vratit se domu za Vama dacanama do CR.

14.03. 2008 autor: Keňa

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [294] Ročos (16.03. 2008 v 11:34) , (78.102.139.138)

avatar

teda Keňtus, tohle je už druhej článek, co čtu hned po sobě a na další už nemám..musim pár dní počkat na nával energie! A zahnání záchvatu paniky! Zas přijede! Ježiši marjáá, pro krista pána!

reagovat Na komentář reagoval: Keňa - 296

#2 [296] Keňa (17.03. 2008 v 06:47) , (212.169.11.234)

avatar

reakce na Ročos - 294: tak pis poctive diplomku, protoze za par dni je po vsem. :-)



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist